5 din cele mai bune plugin-uri pentru a afisa Related Posts

Utilizatorii site-ului vostru va parasesc dupa ce citesc un articol? Sa cresti vizualizarile de pagini si sa reduci bouncerate-ul e o provocare pentru blogger-ii noi. In aces articol vom vorbi despre cum se afiseaza related posts in WordPress astfel incat in momentul in care un vizitator termina de citit un articol, este incurajat sa citeasca si alte articole. Pentru a afisa related posts sub articolele tale, avem o lista cu cle mai bune plugin-uri WordPress pentru afisarea de Related Posts.

1. Plugin-ul Yet Another Related Posts

Plugin-ul Yet Another Related Posts, denumit generic si YARPP este unul din cele mai folosite, cu peste 2.5 milioane de descarcari in momentul in care scriu acest articol. Suporta thumbnail-uri si afisarea contextuala de related posts.

2. nRelate Related Content

Plugin-ul nRelate Related Content este de fapt un content provider cu un plugin pentru cei care ai site-uri cu WordPress. Ei ofera deasemenea oportunitati de promovare pentru site-uri ce vor sa afiseze reclame in related posts.

3. Contextual Related Posts

Contextual Related Posts este un alt plugin WordPress ce afiseaza related posts. Incearca sa isi imbunatateasca relevanta prin potrivirea contextuala a articolelor. Poate afisa related posts sub forma de text sau thumbnails.

4. MicroKid Related Posts

Plugin-ul MicroKids Related Posts este un plugin ce permite adaugarea manuala de Related Posts in momentul in care scrii un articol. Este una din cele mai bune optiuni pentru utilizatorii ce vor sa aiba un mai mare control aspupra continutului lor. In loc sa se bazeze pe algoritmi, categorii sau tag-uri pentru a gasi posturi relevante, de ce sa nu le adaugi singur, cand scrii un articol.

5. Outbrain

Outbrain este un serviciu care incearca sa creasca engagement-ul utilizatorilor pe site, afisand link-uri contextuale. Ei au si un plugin WordPress ca poate fi folosit pentru a-ti conecta site-ul cu Outbrain. Odata ce te-ai inscris pentru serviciu, trebuie sa-ti configurezi plugin-ul pentru a afisa continut relevant doar din site-ul tau. Suporta atat link-uri cat si thumbnail-uri.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *